Zariko – Asunto Espanjasta – Property from Spain

Asunto Espanjasta – Property from Spain

Orihuela Costa, Alicante

abubilla
Hinta: 756 000 €

Orihuela Costalla sijaitseva asuinalue/ golfkenttä Las Colinas on ideaali paikka paeta arjen rutiineita ja nauttia lomasta golffia pelaten tai mereen pulahtaen, tai vain istua omalla terassilla ja antaa mielen levätä Välimeren upeissa maisemissa.

Asunnot sijaitsevat yksityisessä taloyhtiössä, jossa laajat yhteiset viheralueet. Sen suunnittelussa on huomioitu ympäristön kunnoittaminen, laatu ja yksityisyys. Enebro tarjoaa loistavan tilaisuuden sijoittaa yksityiseen “Abubilla” huvilaan, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden elämiseen välimerellisen mäntymetsän läheisyydessä. Huvilassa on 3 mh, 3 kph (suurilla ikkunoilla), terassi, eteishalli, olohuone, keittiö, varasto ja yksityinen uima-allas puiden ympäröimänä. Asumukset on täysin varusteltuja ja niissä on avarat puutarhat tai terassit, parkkipaikka ja yhteiset viheralueet uima-altaalla.

Huvilat on suunnitellut yksi maailman arvostetuimmista arkkitehdeistä, Woods Bagot. Etuoikeutettu sijainti tarjoaa luonnonrauhaa ja kauneutta, ja upeat näköalat golfkentälle ja rannikolle. Alueelle on tulossa myös golf, tennis ja padel-kentät.

Asuinalue on ainutlaatuinen ja sijaitsee Las Colinasin golfkentän välittömässä läheisyydessä. Golfkentällä on 18 reikää ja se tunnetaan sen ainutlaatuisesta suunnittelustaan. Kenttää pidetään yhtenä 100 parhaasta golfkentästä Euroopan alueella. Alue on rauhallinen ja luonnon kaunis, yhteensä yli 300 hehtaarin kokoinen.

Asunnon tiedot

ID: LCEABU
Laji: uusi
Talotyyppi: huvila
Neliöt: 220 - 225 m2
Makuuhuoneet: 3
Tontin koko: 1001 - 1446 m2

Merinäköala: ei
Uima-allas: kyllä
Iso terassi: kyllä
Kattoterassi: ei
Piha: kyllä
Autopaikka / -talli: kyllä
Keittiö: itsenäinen
Kodinkoneet: ei
Kalustettu: eiShare
Print Friendly

Orihuela Costa, Alicante

Samankaltaisia

Benissa, Alicante
Detached villa in Montemar development, Benissa30
218 900 €
RM-19, Murcia
Detached villa located in Mosa Trajectum development, Baños y Mendigo, Murcia33
166 200 €
Torrevieja, Alicante
0.4 (Copy)
125 000 €
Torrevieja, Alicante
IMG_1574
95 000 €
Torrevieja, Alicante
3 bed top floor apartment in Torrevieja, Costa Blanca Sur, Alicante, España29
81 300 €
Torrevieja, Alicante
Piscina
116 000 €