Zariko – Asunto Espanjasta – Property from Spain

Asunto Espanjasta – Property from Spain

Orihuela Costa, Alicante

abubilla
Hinta: 756 000 €

Orihuela Costalla sijaitseva asuinalue/ golfkenttä Las Colinas on ideaali paikka paeta arjen rutiineita ja nauttia lomasta golffia pelaten tai mereen pulahtaen, tai vain istua omalla terassilla ja antaa mielen levätä Välimeren upeissa maisemissa.

Asunnot sijaitsevat yksityisessä taloyhtiössä, jossa laajat yhteiset viheralueet. Sen suunnittelussa on huomioitu ympäristön kunnoittaminen, laatu ja yksityisyys. Enebro tarjoaa loistavan tilaisuuden sijoittaa yksityiseen “Abubilla” huvilaan, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden elämiseen välimerellisen mäntymetsän läheisyydessä. Huvilassa on 3 mh, 3 kph (suurilla ikkunoilla), terassi, eteishalli, olohuone, keittiö, varasto ja yksityinen uima-allas puiden ympäröimänä. Asumukset on täysin varusteltuja ja niissä on avarat puutarhat tai terassit, parkkipaikka ja yhteiset viheralueet uima-altaalla.

Huvilat on suunnitellut yksi maailman arvostetuimmista arkkitehdeistä, Woods Bagot. Etuoikeutettu sijainti tarjoaa luonnonrauhaa ja kauneutta, ja upeat näköalat golfkentälle ja rannikolle. Alueelle on tulossa myös golf, tennis ja padel-kentät.

Asuinalue on ainutlaatuinen ja sijaitsee Las Colinasin golfkentän välittömässä läheisyydessä. Golfkentällä on 18 reikää ja se tunnetaan sen ainutlaatuisesta suunnittelustaan. Kenttää pidetään yhtenä 100 parhaasta golfkentästä Euroopan alueella. Alue on rauhallinen ja luonnon kaunis, yhteensä yli 300 hehtaarin kokoinen.

Asunnon tiedot

ID: LCEABU
Laji: uusi
Talotyyppi: huvila
Neliöt: 220 - 225 m2
Makuuhuoneet: 3
Tontin koko: 1001 - 1446 m2

Merinäköala: ei
Uima-allas: kyllä
Iso terassi: kyllä
Kattoterassi: ei
Piha: kyllä
Autopaikka / -talli: kyllä
Keittiö: itsenäinen
Kodinkoneet: ei
Kalustettu: eiShare
Print Friendly

Orihuela Costa, Alicante

Samankaltaisia

Orihuela Costa, Alicante
2 bedroom property for sale in Punta Prima - 3
74 000 €
Orihuela Costa , Alicante
Lovely south facing duplex in Orihuela Costa,  Costa blanca sur, Alicante, Spain27
97 400 €
Lo Pagan, Murcia
Lovely ground floor apartment in Lo Pagan San Pedro del Pinatar Mar Menor Costa Cálida Spain46
65 000 €
San Pedro del Pinatar, Murcia
17
195 000 €
Santiago de la Ribera, Murcia
3 bed ground floor apartment next to the beach, Santiago de la Ribera, San Javier, Mar Menor, Costa Cálida, Murcia, Spain44
78 000 €
Torrevieja, Alicante
Duplex apartment in Torrevieja - 1
41 943 €