Zariko – Asunto Espanjasta – Property from Spain

Asunto Espanjasta – Property from Spain

Orihuela, Alicante

Las Colinas Beach Club 1
Hinta: Varattu

Haluaisitko rakentaa omakotitalon golfkenttien ja meren läheisyyteen? Nyt voit ostaa tontin joka sijaitsee upealla golf clubilla vain 40km päässä Alicantesta. Voit räätälöidä itsellesi sopivan talon, joka täyttää kaikki vaatimuksesi. Kysy enemmän vaihtoehdoista ja löydä tontti, joka sopii sinulle niin näkymien, pinta-alan, ilmansuunnan kuin yksityisyydenkin suhteen.

Rakentaessasi oman talon alueelle saat lisäksi käyttöösi kaikki samat edut kuin muutkin asunnonomistajat; esim. liikunta tilat (golf, tennis, paddle), beach club ja kuntosali. Aluella on myös paljon muita vapaa-ajanviettomahdollisuuksia kuten vesiurheilu, kävely ja pyöräilyreitit.

Golfin harrastajalle tämä paikka on täydellinen. Klubin 18-reiän kenttä tarjoaa haastetta kokeneemmallekin pelaajalle, mutta myös miellyttävän kokemuksen vasta-alkajalle. Mikäli joskus löydät itsesi kaipaamasta vaihtelua löytyy 30min päästä n. 20 muuta golfkenttää.

Tarjolla on myös useita vaihtoehtoisia palveluita, jotta uuteen kotiin saapuminen olisi mahdolisimman helppoa ja mukavaa. Esim. puutarhan suunnittelu ja toteutus, vakuutus, siivouspalvelu, sisustus- ja kalustuspalvelu ja talon, uima-altaan ja yksityisen puutarhan ylläpito.

Jos olet etsimässä vain osa-aikaisasuntoa tai sijoituskohdetta, tässä on tilaisuutesi! Halutessasi voit myös laittaa talosi vuokralle ja nauttia tasaisesta tuotosta. Asunnon vuokralle laitto on nyt todella helppoa, koska sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan golfklubi hoitaa järjestelyt puolestasi. Tontin hinta vaihtelee koon ja sijainnin perusteella.

Asunnon tiedot

ID: LCGD
Laji: uusi
Talotyyppi: huvila
Tontin koko: 844 - 2339 m2

Ilmansuunta: etelä
Kodinkoneet: ei
Kalustettu: eiShare
Print Friendly

Orihuela, Alicante

Samankaltaisia

Orihuela Costa, Alicante
MUNA_Vista-piscina1-1000x523
192 000 - 475 000 €
Orihuela Costa, Alicante
Excellent 2 bedroom flat near beach in Torrevieja - 21
180 000 - 269 000 €
Torrevieja, Alicante
CS476 03
87 500 €
San Pedro del Pinatar, Murcia
2 bed apartment in Lo Pagan, San Pedro del Pinatar, Mar Menor, Costa Cálida, Murcia, Spain1
50 000 €
Cullera, Valencia
Excellent 2 bedroom flat near beach in Torrevieja - 3
160 000 €
Torrevieja, Alicante
2 bed apartment in Torrevieja, Costa Blanca Sur, Alicante, Spain01
56 800 €