Zariko – Asunto Espanjasta – Property from Spain

Asunto Espanjasta – Property from Spain

Torre-Pachego, Murcia

Chalets for sale in Mar Menos Golf Resort01
Hinta: 241 900 - 464 900 €

Mar Menor Golf Resort on ainutlaatuinen alue Costa Calida -rannikolla Murciassa. Se tarjoaa vakituisille asukkaille ja vieraille mahdollisuuden nauttia elämästä ja hyvinvoinnista monin eri tavoin; voi pelata golfia, tehdä kävelylenkkejä, viettää siestaa oman terassin rauhassa, herkutella eri tyyppisissä ravintoloissa oman maun ja kukkaron mukaan, vierailla lähipaikkakunnilla Murciassa tai Cartagenassa, loikoilla Costa Calidan hiekkarannoilla tai jopa käydä hiihtämässä vain 3 tunnin päässä kotoa.

Alue levittäytyy 1.5 tuhannen m2 maisemoidulle alueelle, joka on suunniteltu miellyttävän kylämäiseksi ja maisemoitu hienosti.
Alueella on viisi erityyppistä kohtuuhintaista ravintolaa pizzeriasta sushiravintolaan, jonka henkilökunta on Michelintähden omaavan kokin kouluttamaa. Ravintolat sijaitsevat lähekkäin toisiaan, resortin keskustassa sijaitsevan Hotel Intercontinentalin ympärillä. Täällä sijaitsee myös pieni supermarket, josta saa kätevästi kaikki tarpeellisimmat päivittäistavarat. Ravintolat ovat avoinna myös resortin ulkopuolisille.

Hotellin yhteydessä on Itämaiseen tyyliin sisutettu tunnelmallinen kylpylä. Siellä voi kuka tahansa nauttia hoidoista tai vain rentoutua todella miellyttävässä ja harmonisessa tilassa. Resortilla on aktiivista vapaa-ajan toimintaa laidasta laitaan: löytyy niin konsertteja kuin vesijumppaa, Ladies Coffee -kahvituokioita sekä pilatesta. Kylpylää lukuunottamatta kaikki tämä toiminta on maksutonta resortin asukkaille.

Alueella on myynnissä 1- ja 2- kerroksisia huviloita (yhteensä noin 40 kpl) sekä kerrostalohuoneistoja pienkerrostaloissa( yhteensä noin 1200) jotka ovat nimetty suunnittelijansa arkkitehti Melvinin mukaan.

Yksikerroksissa huviloissa on 2-3 makuuhuonetta, kaksikerroksisissa 3 makuuhuonetta joissa kaikissa on kiinteät vaatekaapit, 2 kylpyhuonetta – toinen suihkulla ja toinen ammeella (en-suite), amerikkalainen keittiö jossa on uuni, liesituuletin sekä keraaminen liesi, oma piha sekä terassi tai kattoterassi. Huvilat ovat hyvin valoisia ja avaran tuntuisia, tyyliltään moderneja. Huviloissa on ilmastoinnin esiasennus sekä patterit makuuhuoneissa. Keittiöstä on myös uloskäynti suoraan pihalle. Jokaiseen huvilaan kuuluu pieni piha, jonne voi halutessaan rakentaa oman uima-altaan. Etupihalle mahtuu auto ja sille voi myös rakentaa autotallin tietyin rajoituksin.

Asunnon tiedot

ID: MMGRV
Laji: käytetty
Talotyyppi: huvila
Neliöt: 78,55-119,88 m2
Makuuhuoneet: 2-3
Tontin koko: 240-419 m2

Merinäköala: ei
Uima-allas: ei
Iso terassi: kyllä
Kattoterassi: kyllä
Piha: kyllä
Autopaikka / -talli: kyllä
Keittiö: amerikkalainen
Lämmitys / ilmastointi: patterit
Kodinkoneet: kyllä
liesi / jääkaappi-pakastin / pesukone
Kalustettu: ei
Internet: eiShare
Print Friendly

Torre-Pachego, Murcia

Samankaltaisia

San Javier, Murcia
South facing 5 bed duplex in Santiago de la Ribera, San Javier, Mar Menor, Murcia, Costa Cálida Sur, Spain01
132 000 €
Santiago de la Ribera, Murcia
5 bed 2 bath corner duplex in Santiago de la Ribera, San Javier, Mar Menor, Costa Cálida, Murcia, Spain42
160 000 €
Santiago de la Ribera, Murcia
2 bed west facing apartment in Santiago de la Ribera, San Javier, Mar Menor, Costa Cálida, Murcia, Spain46
85 000 €
San Pedro del Pinatar, Murcia
Frontline 2 bed apartment in Villananitos, Lo Pagan, San Pedro del Pinatar, Mar Menor, Costa Cálida, Murcia 13
75 000 €
La Nucia, Alicante
Detached villa in La Nucia, Alicante29
258 400 €
San Javier, Santiago de la Ribera
3 bed top floor apartment in Santiago de la Ribera_San Javier_MarMenor_Murcia_Costa Calida_Spain28
78 000 €