Zariko – Asunto Espanjasta – Property from Spain

Asunto Espanjasta – Property from Spain

Benitachell, Alicante

4496
Hinta: 2 621 555 €

Villa Llorenca sijaitsee Sol Luxury Reserve taloyhtiössä Costa Blancan pohjoisosassa. Asuinalue on yhdistelmä suuria huviloita ja kauniisti maisemoituja puutarhoja. Huvila on jaettu kolmeen tasoon, joiden avulla se mukautuu rinteeseen ja tarjoaa upeat merinäköalat  koko talosta!

Talossa on kaksi selvästi tunnistettavissa olevaa siipeä, jotka on jaettu yö- ja päiväalueisiin. Vasen siipi on tarkoitettu päiväkäyttöön ja sen keskeltä löytyy tilava yhdistetty olo- ja ruokailuhuone. Huoneessa on parkettilattia ja seinät on maalattu vaaleilla väreillä tai kokonaan valkoisella. Olo-/ruokailuhuoneen vieressä on keittiö, joka on yhdistetty verannalle. Verannalla on viihtyisä oleskelualue ja sen kautta on kulku terassille, jonka yhteydessä on uima-allas ja grilli. Terassin levein alue ja uima-allas on sijoitettu niin, että niiltä pystyy nauttimaan upeista merinäköaloista. Grillausalueen yhteydessä on myös ulkoruokailutila, jolla voi nauttia Välimeren ilmaston tarjoamista eduista.

Kaikki makuuhuoneet on sijoitettu oikeaan siipeen, joka on jaettu kahteen tasoon. Ensimmäisessä tasossa on tilava oleskeluhuone, joka on sisustettu yhteneväksi pääolohuoneen ja -makuuhuoneen kanssa. Päämakuuhuoneessa on kolme suurta toisiinsa yhdistettyä aluetta: makuuhuone josta kulkuyhteys terassille, poreammeellinen kylpyhuone ja vaatehuone. Toisessa tasossa on kolme makuuhuonetta, joista kahdesta on upeat maisemat ja kulkuyhteys terassille. Kaikkien makuuhuoneiden yhteydessä on oma kylpyhuone.

Rakennetaan tilauksesta ja rakennusaika on noin 13-14 kuukautta.

Asunnon tiedot

ID: VPL
Laji: uusi
Talotyyppi: huvila
Makuuhuoneet: 4

Merinäköala: kyllä
Uima-allas: kyllä
Iso terassi: kyllä
Autopaikka / -talli: kyllä
Keittiö: itsenäinen
Kodinkoneet: ei
Kalustettu: eiShare
Print Friendly

Benitachell, Alicante

Samankaltaisia

Orihuela Costa, Alicante
2 bedroom property for sale in Punta Prima - 3
74 000 €
Orihuela Costa , Alicante
Lovely south facing duplex in Orihuela Costa,  Costa blanca sur, Alicante, Spain27
97 400 €
San Pedro del Pinatar, Murcia
17
195 000 €
Santiago de la Ribera, Murcia
3 bed ground floor apartment next to the beach, Santiago de la Ribera, San Javier, Mar Menor, Costa Cálida, Murcia, Spain44
78 000 €
Torrevieja, Alicante
Duplex apartment in Torrevieja - 1
41 943 €
Lo Pagán, Murcia
3 bed 2 bath triplex in Villananitos beach, Lo Pagan, Mar Menor, Murcia1
115 000 €