Tervetuloa Zarikoon!

Etsitkö ostettavaa tai vuokrattavaa asuntoa? Vai haluatko laittaa oman Espanjan asuntosi myyntiin, vuokralle tai tarvitset sille talonmiespalveluita? Tulit juuri oikeaan paikkaan!
Me, täällä Zarikossa, autamme sinua mielellämme kaikissa kiinteistöön liittyvissä asioissa! Kauttamme löydät niin uudis- kuin jälleenmyyntikohteen sekä vuokra-asunnon lomalle tai pitkäaikaiseksi asunnoksi. Kattavista talonmiespalveluista voidaan räätälöidä juuri oikeanlainen paketti sinun tarpeisiin.

Zariko on palvellut asiakkaita jo vuodesta 2005!

The best holiday home experience! 


Houkuttelevimmat kohteet

 

Tutustu uudiskohteisiimme


Uudiskohde valikoimastamme löytyy lukuisia rakennuttajia Costa Blancalta ja Costa Cálidalta, joten voit valita pienestä bungalowista suureen luksushuvilaan tai kompaktista keskustan kerrostalohuoneistosta hulppeaan kattohuoneistoon! Mikäli et löydä mieleistäsi valikoimasta, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kerro mitä etsit! Me autamme sinua mielellämme!

Teemme yhteistyötä luotettavien rakennuttajien kanssa!



Onko teillä erityistoiveita?

Ota yhteyttä, kuulisimme mielellämme miten voimme auttaa!

tietosuojaselosteen
Aktivoi liu'uttamalla

>>

VUOKRAKOHTEEMME








Zarikon Arvot




Monimuotoisuus

Matkan varrella elämä on heittänyt monenlaisia tapahtumia eteen, jotka ovat kasvattaneet meitä. Rakastamme tehdä töitä monikulttuurisessa ympäristössä, tutustua ihmisiin eri puolilta maailmaa, laajentaa näkökulmia ja vaihtaa ideoita, jotka tekevät eläm&

Yhteiskunta

Riippumatta siitä, onko kyseessä perheenjäsen, ystävä, naapuri tai asiakas - uskomme, että tarvitsemme kaikki toisiamme. Siksi pyrimme aina luomaan hyviä pitkäaikaisia suhteita, rakentamaan luottamusta ja kohtelemalla kaikkia oikeudenmukaisesti - kuten me kaikki ansaitsemme.

Inhimillisyys

Zarikon ympäristöä voidaan kuvailla eri tavoin, mutta ennen kaikkea se on inhimillinen. Uskomme, että maailmamme perustuu kanssakäymiseen, joka koostuu keskinäisestä kunnioituksesta, empatiasta, taidosta kuunnella laadukkaan viestinnän kautta.

Luovuus

Elämme dynaamisessa ja jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä, siksi olemme oppineet arvostamaan luovaa mieltä. Käytämme sitä päivittäin ongelmien ratkaisuun ja luovien ratkaisujen löytämiseen, jonka tuloksena kaikki hyötyvät.