Zariko – Asunto Espanjasta – Property from Spain

Asunto Espanjasta – Property from Spain

Elche

Elchen kaupunki sijaitsee Etelä-Valencian alueella ja on Baix Vinalopó alueen pääkaupunki. Elchessä on yli 250 000 asukasta ja kaupungin pinta-ala on 326km2 ja se on hyvien kulkuyhteyksien päässä kiitos  hyvien junayhteyksien, moottoritieverkostojen, El Altetin lentokentän (Alicante) ja lähellä sijaisevan sataman. Kaupungilla on rikas historia minkä voi huomata kaupungin kultturiperimässä, kuten taideteoksessa Lady of Elche, joka edustaa kaupungin Iberialaisia juuria. Elchestä löytyy myös monia maantieteellisiä helmiä.

Elche tunnetaan yliopistokaupunkina, joka on täynnä nähtävyyksiä ja tarjoaa kaikille jotakin. Hyvä esimerkki lukuisista kiinnostavista kohteista on Palm Groves, joka on Euroopan isoin palmu laakso, joka koostuu yli 200 000 palmupuusta ja on myös UNESCON listaama maailmanperintökohde. 9 kilometriä pitkällä rannikolta löytyy upeita rantoja ja El Camp d’Elx maaseutu, luontopuistot ja kosteikot ovat näkemisen arvoisia. Elchen kaupunki tarjoaa myös upeita ostosmahdollisuuksia, taatulla laadulla ja hinnalla. Se on myös kansainvälisesti tunnettu kenkäteollisuudestaan ja ne ovatkin tärkein myyntituote.

Elche omaa upeita kulttuurisia voimavaroja, jotka ovat myös UNESCOn arvostamia: kaupungilla on jopa 3 maailmanperintö julistusta, joista ensimmäinen on saatu vuonna 2000. Maailmaperintökohteet ovat seuraavat: Palm Grove, Elchen Mysteeri-näytelmä ja Pusolin museo. Keskiaikaista Mysteeri-näytelmää on näytetty sen ensimmäisestä esityksestä lähtien, eli 1400-luvun puolivälistä lähtien. Näytelmä esitetään Santa Marían kirkossa.

Elchessä vallitsee välimerellinen ilmasto, jonka vuoksi 9 kilometrin rannikon lähes koskemattomista rannoista nauttimen onnistuu varmasti jokaiselta. Kesät ovat kuumia ja talvet leutoja, ja lämpötilan vaihtelut eivät ole suuret. Useimmat rannoista ovat välttyneet kaupungistumiselta ja rannoilla käytetään uniikkia ekosysteemiä, joka takaa rantojen puhtauden.

Elchessä on mahtava valikoima hotelleja, joka vastaa kysyntään riippumatta haluaako olla lähellä kullanvärisiä hiekkarantoja vai uskomatonta palmumetsää. Maukkaat gastronomiset kokemukset, ostoskokemukset sekä kaunis luonto ja kulttuuriset  voimavarat takaavat unohtumattoman vierailun tässä viehättävässä kaupungissa.

 

Takaisin Kohteisiin