Zariko – Asunto Espanjasta – Property from Spain

Asunto Espanjasta – Property from Spain

Palvelut

Asunnonosto

Suurimmalle osalle ihmisistä asunnon osto on yksi elämän suurimmista päätöksistä, oli asunto sitten ensimmäinen taikka kymmenes. Ostopäätös vaatii vielä enemmän puntaroimista, jos maa ei olekaan se tuttu kotimaa. Asiakkaamme tuntevat kuitenkin olonsa turvalliseksi meidän kanssamme, sillä me olemme mukana asunnon ostoprojektin ensi hetkistä lähtien aina loppuun saakka, kunnes uuden kodin oven voi avata omalla avaimella. Ja mikä tärkeintä, meiltä saat täyden palvelun suomen kielellä!

Tavoitteenamme on luoda pitkäikäisiä asiakassuhteita. Tämä onnistuu parhaiten palvelemalla sinua parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Näytämme kriteeriesi mukaiset asunnot
  • Tutustutamme sinut ympäristöön, sen palveluihin ja harrastusmahdollisuuksiin
  • Avustamme sinua käytännön asioissa kuten pankkitilin avauksessa, asuntolainan hakemisessa ja tarvittaessa olemme tulkkinasi notaarilla allekirjoittaessasi asuntokauppaa
  • Yhteistyökumppaneidemme kautta saat helposti huonekalupaketin ja/tai tarvittavat kodinkoneet uuteen kotiisi asennettuna

Vuokranantajalle

Asunnonomistajille tarjoamme vuokrauspalvelun. Hoidamme kaikki vuokraukseen liittyvät järjestelyt, jotta omistajan ei tarvitse huolehtia mistään. Teemme kirjallisen vuokrasopimuksen niin omistajan ja meidän välillä sekä meidän ja vuokralaisen välillä. Vuokratakuu on ehdoton edellytys vuokralaiselta.

Vuokralaiselle

Vuokravalikoimassamme on asuntoja Costa Blancan alueella, kuten Torreviejassa ja Orihuela Costalla. Voit tutustua vuokrakohteisiimme asuntohaussa. Sesonkiaika, jolloin on yleensä kalliimpi vuokra, on pääsääntöisesti heinä- ja elokuu. Joissain kohteissa saattaa olla myös kesäkuu ja syyskuu hinnoiteltu sesonkihinnalla. Talvikausi, jolloin on edullisin vuokrahinta, sijoittuu syys/lokakuusta touko/kesäkuuhun.

Muut palvelut

  • Kotivahtipalvelut (poissa ollessasi käymme tarkistamassa/tuulettamassa asunnon tai kastelemassa kukat sopimuksen mukaan)
  • Siivouspalvelu (esim. 1 makuuhuoneen asunnon perussiivous alk. 60€)
  • Tervetuliaiskori alk. 20€ (sis. kahvia, mehua, teetä, sokeria, maitoa, vettä, leipää, marmelaadia, voita ja viinipullo)
  • Lentokenttäkuljetus (yhteistyökumppanimme kautta)
  • Autonvuokraus (yhteistyökumppanimme kautta)