Zariko – Asunto Espanjasta – Property from Spain

Asunto Espanjasta – Property from Spain

Moottoripyöräilijät

Unelmoitko ympärivuotisesta moottoripyöräilystä? Kuulostaisiko iltacruisailu rantatiellä tai päiväretki vuoriston mutkatielle hyvältä?

Voitko irrottautua talvella töistäsi vain muutamaksi päiväksi kerrallaan, etkä siksi halua käyttää matkustamiseen liikaa aikaa? Miltä kuulostaisi idea, että moottoripyöräsi viettäisikin talven Espanjassa, valmiina sinua varten aina kun haluat?

Zarikon kanssa pystyt toteuttamaan tämän kaiken! Espanjassa Costa Blancalla ja Costa Cálidan alueella vaikuttavalla Zariko Propertiesillä on yli 10 vuoden kokemus asuntojen myynnistä ja vuokrauksesta. Nyt olisi myös mahdollisuus vuokrata pelkkä tallipaikka pyörällesi ja kun tulet lomalle, voit vuokrata kauttamme myös asunnon. Jos suunnittelet pidempää oleskelua, miksi et ostaisi asuntoa ja vuokraisi sitä, silloin kun et itse asuntoasi käytä?

Espanjaan lentää n. 4 tunnissa ja Helsingistä Alicanteen pääsee tällä hetkellä suoraan Norwegianin siivin.

Jospa ajaisit pyöräsi ensi syksynä talliin Espanjaan ja tekisit talvella muutaman pitkän viikonloppumatkan ajelemaan etelän lämpöön. Zarikon kautta kaikki asiat hoituu sujuvasti suomenkielellä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Tutustu vuokrattaviin asuntoihin »

Tutustu myytäviin asuntoihin »