Zariko – Asunto Espanjasta – Property from Spain

Asunto Espanjasta – Property from Spain

03 marras

After sales – palvelumme

Oletko jo tietoinen kattavista After Sales -palveluistamme? Tavoitteenamme on aina tarjota mahdollisimman kattava palvelu asiakkaillemme. Osaavan asiakaskuntamme sekä laajan yhteistyöverkostomme avulla tarjoamme sinulle monipuolisia palveluita myös kaupankäyntisi jälkeen.

After Sales-palvelumme ovat räätälöityjä jokaisen asiakkaan ja asunnon tarpeiden mukaan. Palvelumme voivat sisältää esimerkiksi asuntosi siivouksen ja maalauksen tilaamisen ennen huonekalujen asettamista tai muuttoa uuteen asuntoosi. Jos asuntosi on tyhjillään pidemmän aikaa, voimme sopia kohtivahtipalvelusta tai asunnon vuokraamisesta. Kotivahtipalveluun voi sisältyä asuntosi tarkistus ja tuulettaminen, kasvien kastelu, postilaatikon tyhjäys jne.

Mikäli haluat vuokrata asuntoasi, voimme tarjota asuntoasi kansainväliselle asiakaskunnallemme joko loma- tai pitkäaikaisvuokraukseen. Henkilökuntamme arvioi asuntosi vuokrattavuuden mielellään ja auttaa sinua suunnitelemaan asuntosi varustelun vuokrausasteen maksmimoimiseksi. Vuokrauksen lisäksi tarjoamme myös avainvahtipalvelua ja voimme jopa tilata sinulle lentokenttäkuljetuksen, jotta matkustamisesi olisi mahdollisemman vaivatonta.

Kommentointi suljettu