Zariko – Asunto Espanjasta – Property from Spain

Asunto Espanjasta – Property from Spain

29 hein

Bussiyhteys avattu Torreviejan ja Alicanten lentokentän välille!

Uusi pikabussi Torreviejasta Alicanten lentokentälle

 

Jo pitkään kaavailtu bussiyhteys Torreviejan ja Alicanten lentokentän välillä aloitti toimintansa maanantaina, 23.5.2011, Costa Azul-bussiyhtiön toimesta. Uusi bussilinja tavoittelee sataa tuhatta matkustajaa ensimmäisenä vuonna, joka tarkoittaa 70-90 matkustajaa päivässä. Lipun hinta lentokenttäbussiin on 6,79 €.

Tarkoituksena on myös, että esim. halpalentoyhtiöt voisivat tarjota paketteja, joissa bussilippu sisältyisi hintaan, ja näin matkustajat voisivat halutessaan hankkia bussilipun jo etukäteen lennon ostamisen yhteydessä.

Yksi haastatelluista matkustajista totesi, että jos säästää 100 euroa edestakaisissa lentokenttäkyydeissä, vaikuttaa se positiivisesti muuhun kuluttamiseen kaupungissa. Uusi bussilinja on siis hyödyllinen niin matkustajille kuin Torreviejan kaupungillekin.

Aikataulut

Bussit Torreviejasta Alicanten lentokentälle lähtevät kello 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19 ja 21.

Lentokentältä ensimmäinen bussi lähtee klo 8 ja sen jälkeen aina kahden tunnin välein, eli klo 10, 12, 14, 16, 18, 20 ja 22.

 

Lisää taksimatkoja lyhyille matkoille

Uuden pikabussiyhteyden arvellaaan tuovan lisää kysyntää lyhyille taksimatkoille, matkustajien tilatessa taksikyytejä kotoa bussiasemalle ja päinvastoin. Taksit eivät ole tehneet tähänkään asti kovin paljoa lentokenttäkuljetuksia, joten uusi bussireitti ei muuta juurikaan taksiajoa. Uusi pikabussi ei liikennöi ollenkaan öisin eikä pysähdy esimerkiksi Orihuela Costassa, joten takseilla riittää kysyntää uudesta ja edullisesta pikabussista huolimatta.

 

Lue alkuperäinen artikkeli espanjaksi: http://www.diarioinformacion.com/vega-baja/2011/05/25/linea-bus-expres-altet-quiere-atender-cien-mil-viajeros-primer-ano/1131035.html

 

Zariko Properties ei vastaa mahdollisista muutoksista aikatauluissa.

Kommentointi suljettu