Zariko – Asunto Espanjasta – Property from Spain

Asunto Espanjasta – Property from Spain

03 joulu

Haluatko viinitilan omistajaksi?

Miltä kuulostaisi nauttia lasillinen omaa nimikkoviiniä oman viinitilan terrassilla? Nyt myynnissä 5 osuutta suomalaisomisteisesta Finca La Molinetasta. Viinitila sijaitsee Torre del Ricon kylässä Jumillan viinialueella, vajaan tunnin ajomatkan päässä Välimeren rannoilta ja Alicanten lentoasemalta. Tila tuottaa rypäleitä, manteleita ja oliiveja, ja tilalla kasvaa myös jonkun verran hedelmäpuita. Tila käsittää lähes 80 hehtaaria maata upeissa kumpuilevissa maisemissa. Päärakennus on kooltaan n. 640 m2 ja asuinkäyttöön rakennettu. Siinä on 9 huonetta ja sauna osakkaiden virkistyskäyttöön.

Tarjoushinta 5 osuuden paketille on 42 000€ (virallinen osuuden hinta 9 500€/kpl). Osakkaita on 30.

Osakkuus oikeuttaa yöpymään tilalla veloituksetta 1vk/osuus, siis 5 viikkoa/5 osuutta vuodessa. Lisäksi tilalla voi muuna aikana yöpyä edulliseen osakashintaan, ja tuoda esimerkiksi perhettä ja ystäviä viininmaistajaisiin. Tila tarjoaa erinomaiset ulkoilumahdollisuudet ja pyöräilymaastot, ja antaa osakkaalle mahdollisuuden tutustua koko viinintuotannon prosessiin taimesta valmiiseen viiniin. Osakkaalla on myös oikeus ostaa oman tilan viinejä osakashintaan tilalta tai Suomeen tuotuna.

Jumillan viinialueesta erinomaisen matkailukohteen tekee sen rauhallisen sijainnin lisäksi lähialueiden lukuisat golfkentät, ja kylpylät, hyvät metsästysmaastot sekä monet historialliset kohteet, ja kuitenkin lyhyet etäisyydet Välimeren rannalle sekä Alicanten ja Murcian miljoonakaupunkeihin.

La Molinetan viinitilan ydinajatuksena on antaa ainutlaatuinen mahdollisuus viettää aikaa samanhenkisten viinin ja Espanjan ystävien kanssa sekä tutustua ja osallistua viinin tuotannon koko prosessiin.

Lisätietoja Heidi Saarikolta zariko@zariko.com.

 

 

                  

Kommentointi suljettu