Zariko – Asunto Espanjasta – Property from Spain

Asunto Espanjasta – Property from Spain

11 huhti

Hurmaava San Pedro del Pinatar

Hurmaava San Pedro del Pinatar

San Pedro del Pinatar on yksi suosituimmista turistikohteista Costa Calidan alueella. Alue sijaitsee Mar Menorin eli pikkumeren ja Välimeren välissä ja se onkin ainut kylä La Mangan lisäksi, jolla on rantoja Mar Menorilla ja Välimerellä. San Pedro del Pinatarin ranta-aluetta kutsutaan yleensä nimellä Lo Pagan.

Alueelta löytyy useita viihtyisiä rantoja, mm. Villananitos ja La Puntica. Mar Menorin rannat ovat mukavan tyynejä, mikä houkutteleekin paikalle paljon lapsiperheitä. Lo Paganissa on myös miellyttäviä ravintoloita, kahviloita ja baareja, monipuolisia aktiviteetteja kuten sukellusta ja surffausta sekä kauniita puistoja. Regional Park Salinas on ihastuttava alue, missä on paljon nähtävää ja lintuja, mm. suloisia flamingoja!

Mar Menor on erittäin suola- ja mineraalipitoinen ja siksi sillä on terveyttä sekä rentoutumista edistäviä vaikutuksia. Lo Paganissa pääsee myös nauttimaan luonnonmutakylvyistä, mikä on pakko kokea San Pedro del Pinatarissa ollessa! Meren pohjasta kaivetaan mutaa ja se levitetään iholle kuivumaan, jonka jälkeen se huuhdotaan meressä pois. Mutakylpy virkistää ja tekee ihosta silkkisen pehmeän! Merivedestä pääsee myös nauttimaan Thalasia kylpylähotellissa, mikä on oivallinen kohde rentoutumiseen – kokeile erilaisia hoitoja tai makoile altaissa!

Tutkimalla San Pedro del Pinataria ja sen ympäristöä löytää varmasti syyn, miksi sinne haluaa palata uudelleen!

Lähteet:

España, 2017. San Pedro del Pinatar. Luettavissa: http://www.spain.info/es/que-quieres/ciudades-pueblos/otros-destinos/san_pedro_del_pinatar.html
Thalasia Costa de Murcia, 2017. Luettavissa: http://www.thalasia.com/en-GB/index.aspx
Único San Pedro del Pinatar, 2017. Luettavissa: http://www.sanpedrodelpinatar.es/ayto2/

  

Kommentointi suljettu