Zariko – Asunto Espanjasta – Property from Spain

Asunto Espanjasta – Property from Spain

18 maalis

Nyt juostaan!

Costa Blanca tarjoaa upeiden rantojensa myötä aktiviteetteja myös hieman enemmän toimintaa kaipaaville. Jos juoksujalkaa vipattaa, on aika kiskoa lenkkarit jalkaan, napata vesipullo mukaan ja tutustua alueeseen aivan eri näkökulmasta!

Lenkille voi lähteä milloin vain omatoimisesti tai ilmoittautua eri paikkakunnilla järjestettäviin juoksutapahtumiin. Helteisen sään takia on tärkeää huolehtia riittävästä nesteytyksestä ja aurinkosuojasta.

Costa Blanca Running Circuito 2017 yhdistyksen nettisivuilta löytyy kattavasti tietoa alueen juoksutapahtumista. Yhdistyksen tavoitteena on tuoda esiin liikunnan terveysvaikutuksia, innostaa liikkumaan ja tarjota mahdollisuuksia osallistua tapahtumiin. Nettisivusto on selkeä ja sieltä löytyy tarvittavat tiedot tulevista juoksutapahtumista mm. hintoineen ja reitteineen.

Espanjassa juokseminen on hyvin suosittua, siksi sille on perustettu koko maan kattava nettisivusto, carreraspopulares.com. Sieltä pystyy helposti hakemaan maakunnittain järjestettäviä tapahtumia. Erityisesti meidän alueella suurta kiinnostusta ovat herättäneet Orihuelan, Torreviejan ja Elchen puolimaratonit. Tältä vuodelta on juoksematta enää Elchen puolimaraton, joka järjestetään 2.4.2017.

Lisää potkua juoksemiseen tuovat erilaiset esteet ja portaat, esimerkiksi Elchen 11.6.2017 järjestettävä Xtrem Running Race. Benidormin hulppeassa 52-kerroksisessa hotellissa juostaan 924 porrasta ylöspäin 13.5.2017, mistä ei varmasti vauhtia puutu!

Juoksemisessa pääsee purkamaan energiaa ja haastamaan itseään. Se edistää hyvinvointia ja auringon kepeät säteet kulkevat matkassa mukana luoden positiivisuutta.

  

Kommentointi suljettu