Zariko – Asunto Espanjasta – Property from Spain

Asunto Espanjasta – Property from Spain

26 marras

Nyt on aika päästä liikkeelle!

Kun ajatellaan lomat rannikolla, automaattisesti kuvitellaan makoilua aurinkoisilla rannoilla. Costa Blancalla on kuitenkin paljon enemmän tarjottavaa myös niille, jotka haluavat viettää lomansa aktiivisemmin. Jos tykkäät lenkkeilystä, mutta samalla kaipaat seuraa, tutustu Grupo Brotonsiin, joka järjestää useita urheilutapahtumia Alicanten alueella.

He ovat keskittyneet Costa Blancan urheilutapahtumien järjestämiseen viimestä 30 vuotta. Sen tavoitteena on tehdä urheilulajista kaikkien saataville tarjoamalla laajan valikoiman mahdollisuuksia, josta kaikille löytyy jotain mielenkiintoista. Käy Brotons Groupin verkkosivuilla saadaksesi tietoa tulevista tapahtumista, hinnoista ja reiteistä.

Grupo Brotons pyrkii inspiroimaan ihmisiä liikkumaan ja samalla yrittää auttaa yhteisöä. Esimerkiksi 2. joulukuuta järjestetää La Vila Joiosassa vapaaehtoistapahtuman, jonka tavoitteena on rantojen ja kallioiden siivoaminen. Seuraava juoksukisa Torreviejassa, Carrera Noctura “La Purisima”, järjestetään 15. joulukuuta .

Juoksemisessa pääsee purkamaan energiaa ja haastamaan itseään. Se edistää hyvinvointia ja auringon kepeät säteet kulkevat matkassa mukana luoden positiivisuutta. Nyt on aika kiskoa lenkkarit jalkaan, napata vesipullo mukaan ja tutustua alueeseen aivan eri näkökulmasta!

Lue lisää: https://www.grupobrotons.es/

  

Kommentointi suljettu