Zariko – Asunto Espanjasta – Property from Spain

Asunto Espanjasta – Property from Spain

29 hein

Orihuela Costan rannat ovat puhtaimmat koko Valencian alueella.

Orihuela Costa palkittiin 26.5.2011 kahdeksalla EU:n ympäristökoulutuksesta vastaava säätiö FEE:n myöntämällä Sinisellä Lipulla ja viidellä Q:lla jotka myöntää turismin laadusta vastaava yksikkö, mitaten erityisesti palveluiden laatua ja turvallisuutta.

FEE-säätiön Sininen Lippu-ohjelma tähtää kestävään kehitykseen tiukkojen kriteerien avulla, jotka mittaavat veden puhtautta, ympäristökoulutusta ja –hallintaa, turvallisuutta ja muita palveluita.

Seitsemän sinisen lipun arvoista rantaa olivat: Playa Flamenca, Cala Capitán, Cabo Roig, Campoamor, Barranco Rubio, Punta Prima ja La Zenia. Lisäksi lipun sai Marina Cabo Roig-satama. Orihuela Costa sai enemmän sinisiä lippuja kuin mikään muu kaupunki koko Valencian autonomisella alueella.

Orihuela Costa pärjää hyvin myös kansallisessa vertailussa sillä vain kolme kaupunkia sai enemmän sinisiä lippuja, luoteis-Espanjassa sijaitsevat Vigo ja Sansenxo sekä Mallorcan Calviá.

 

Alkuperäisen artikkelin voi lukea espanjaksi täältä: http://www.diarioinformacion.com/vega-baja/2011/05/27/orihuela-coloca-playas-cabeza-comunidad/1131917.html

Kommentointi suljettu