Zariko – Asunto Espanjasta – Property from Spain

Asunto Espanjasta – Property from Spain

09 kes

San Javier festivaali


Kuukauden kestävä jazz festivaali Jazz San Javier järjestetään 20. kerran San Javierin kaupungissa!
Kuuluisa festivaali alkaa 30. kesäkuuta ja jatkuu aina heinäkuun 30. päivään. Ohjelmassa on luvassa paljon kuuluisia esiintyjiä ympäri maailmaa. Päivälipun hinta vaihtelee 15 ja 40 euron välillä, mutta on mahdollista myös ostaa 120 euron kausilippu, jolla pääsee kahta esiintyjää lukuunottamatta kaikkiin esityksiin. Festivaalin aikana järjestetään myös ilmaiskonsertteja!

San Javier on kaupunki Mar Menorin, Euroopan suurimman suolajärven rannalla. San Javierin ilmasto on raikas ja kevät on pysyvä ajanjakso. San Javierista löydät kauniita rantoja sekä Mar Menorilta, että Välimereltä. Kylät Santiago de la Ribeira ja La manga del Menor tarjoavat paljon erilaisia palveluita sekä vapaa-ajan aktiviteetteja esimerkiksi vesiurheilijoille. San Javierista löydät myös kulttuuria. Museosta löytyy paljon tietoa kaupungista sekä hieman yllättäen, lentokone.

Kun vierailet alueella kannattaa myös käydä katsomassa lähellä sijaitseva La Mangan alue. Kaunis, 24 kilometriä pitkä kapea maakaistale erottaa Mar Menorin ja Välimeren toisistaan. Ilmastonsa ja pitkien rantojensa ansiosta La Manga on vesiurheilijoiden suosiossa. Lähistöllä sijaitsee vapaa-aikakeskus La Manga Club joka tarjoaa aktiviteetteja golfin, tenniksen sekä jalkapallon harrastajille.

Lisätietoa löydät Festivaalin viralliselta sivustolta http://jazz.sanjavier.es/en/.

      

Kommentointi suljettu