Zariko – Asunto Espanjasta – Property from Spain

Asunto Espanjasta – Property from Spain

01 joulu

Torreviejan pyhimyksen juhlat 2018

Torreviejan pyhimyksen juhlat
30. marraskuuta – 15. joulukuuta

Joka syksyllä Torreviejassa järjestetään juhlat Inmaculada Concepcin, kaupungin suojeluspyhkimyksen, kunniaksi. Se on täydellinen yhdistelmä perinnettä ja viihdykettä, täynnä erilaisia hauskoja aktiviteetteja, josta kaikki löytyvät jotakin mielenkiintoista.

Yksi juhlien tunnuskuvallisista osista on “Gigantes y Cabezudos”, kulkue, jossa on jättimäisiä karnevaalihahmoja isoine päineen. Se on erittäin suosittua yleisön ja varsinkin lasten keskuudessa. Kulkue lähtee Plaza de la Constituciónista ja siitä voi nauttia joka päivä 7. joulukuuta asti.

Espanjalaisen keittiön ystävät eivät voi jättää väliin suurta paella kilpailua, joka pidetään tavalliseen tapaan Kansallispäivänä 6. joulukuuta. Herkullisten ruokien lisäksi järjestetään myös t-paita -kilpailu ja viihdykettä tuovat MAEL ja Space Elephanti.

Juhlat tarjoavat paljon mukavia aktiviteettejä myös pikkuiselle. He voivat osallistua “IV Encierro infantil de San Fermín” -tapahtumaan. Se on ainutlaatuinen simuloitu kokemus härkäradasta. Järjestetään myös taikanäyttö MyM: Tú eres la Magia “.

Kaikista tärkein tapahtuma paikallisille on kuitenkin 1.joulukuuta, jolloin ihmiset vievät kukkia suojelupyhimykselle, toisin sanoen kukitetaan kirkon ovet Plaza de la Constitucionilla (Ofrenda Floral), minkä jälkeen kaupungin jouluseimi avataan yleisölle.

Juhlat huipentuvat “Concierto Extraodrinario”: iin 9. joulukuuta. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa konsertti pidetään sekä Torreviejassa, että La Matassa. Paikallisten juhlien viimeinen vaihe on juoksikisa Carrera Noctura “La purísima”, joka järjestetään yhteistyössä Grupo Brotonsin kanssa.

  

Kommentointi suljettu