Zariko – Asunto Espanjasta – Property from Spain

Asunto Espanjasta – Property from Spain

30 marras

Torreviejan pyhimyksen juhlat ja loppuvuoden aikataulu

Fiestas Patronales

Torreviejan pyhimyksen juhlat ja loppuvuoden aikataulut

Suojelupyhimyksen juhla

Joka vuosi, marraskuun viimeisellä viikolla ja joulukuun ensimmäisellä viikolla, järjestetään Torreviejassa näyttävät juhlat Inmaculada Concepciónin, kaupungin suojelupyhimyksen kunniaksi. Tätä juhlaa kutsutaan ¨Las fiestas patronales”. Juhlissa yhdistyvät perinteiset ja suosituiksi tulleet tapahtumat, joista jokaiselle löytyy jotain mielenkiintoista.

Voit nauttia konserteista, runokilpailuista ja kulkueista joissa on jättimäisiä karnevaalihahmoja isoine päineen. Myös lapsille on omat paraatit ja paljon kaikkea muuta. Espanjalaisen ruuan ystävät eivät voi jättää väliin suurta paella kilpailua!

Kaikista tärkein tapahtuma paikallisille on kuitenkin 2.joulukuuta, jolloin ihmiset vievät kukkia suojelupyhimykselle, toisin sanoen kukitetaan kirkon ovet Plaza de la Constitucionilla (Ofrenda Floral), minkä jälkeen kaupungin jouluseimi avataan yleisölle.

Juhlien kohokohta on 8. Joulukuuta, jolloin suojelupyhimyksen patsas kuljetetaan pitkin pääkatua massiivisten ilotulitusten saattelemana.

Lataa juhlaohjelma tästä

Joulu- ja tammikuun aukioloajat ovat seuraavat:

Molemmat toimistomme ovat suljetuina 6. ja 8. päivä sekä 25. ja 26. sekä 30-31. joulukuuta ja 1. ja 6. tammikuuta. Perjantaina 22. 12 olemme avoinna vain klo: 14.00. Tällöin vietämme toimiston pikkujouluja. Muutoin palvelemme normaalin aikataulun mukaisesti.

Rauhallista Joulun aikaa sekä Menestyksekästä Uutta Vuotta!

 

  

Kommentointi suljettu